Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Jonna Fisker Jespersen

Læs her mere om Jonna og om hvordan hun med egne arbejde

Jonna Jespersen

Engdraget 4

7190 Billund

Ansat siden: Feb. 2006

 

Jeg hedder Jonna og er fra årgang 1970. Jeg er gift med Carsten, og sammen har vi to børn, Frederik (udeboende) og Stine. Vi har en hund som hedder Lotus.

Vi bor i et parcelhus på 195 m2( ikke rygerhjem), hvor vi leger i køkken/alrum, gang og legeværelset.

Vi har en stor have som er fuld indhegnet og indrettet med børneområde med legehus, sandkasse og plads til en masse køretøjer. Desuden har vi en dejlig legeplads i baghaven.

Jeg har valgt at blive dagplejer, da jeg elsker at følge og arbejde med børns udvikling. Jeg synes det er spændende at hjælpe med at gøre børnene klar til at skulle videre ud i institutionslivet.

I mit arbejde med børnene vægter jeg, nærheden og omsorgen for det enkelte barn. At være imødekomme og have et godt forældresamarbejde.

At vi er ude hver dag. At børnene lærer at være selvhjulpne, så vidt muligt, inden børnehavestart. At de kender deres børnehave inden de starter der.

 

I min dagpleje får vi en sund varieret kost, som hovedsagligt består af hjemmebagte boller, knækbrød, rugbrød m. div. pålæg, grønsager, pasta og frugt.

Jeg har min egen ladcykel - den bruger vi flittigt, men vi går også mange turer. Vi tager tit en tur rundt i byen, på legepladser, i skoven, på biblioteket, og andre spændende steder, så vi får brugt mange af de forskellige læringsplaner.

Ca. to gange i ugen er vi sammen med kolleger og deres børn i legestue, hvor vi arbejder med forskellige læreplanstemaer.

 

Ved højtiderne laver vi kreative ting som børnene får med hjem.

 

Jeg har flere forskellige kurser som relaterer til mit arbejde. For mig er det vigtigt at holde mig opdateret og videreudvikle mig.