Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Dorte Korsgaard

Læs her mere om Dorte og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Jeg hedder Dorte og er årgang 1968.

Jeg har været dagplejer siden 2001. Jeg er uddannet social og sundhedsassistent.

Jeg er gift med Aage som er ansat ved Sydvestjyllands politi som prøvesagkyndig.

Vi har 2 piger, Emma årgang 2000 som stadig bor hjemme og Laura årgang 1996, som er flyttet hjemmefra. Derudover har vi vores lille hund Kiki.

En af mine vigtigste opgaver ved at være dagplejer, er at skabe de bedste betingelser for det enkelt barns trivsel og udvikling. Derfor har jeg stor fokus på anerkendelse, at skabe trygge rammer, give tid, nærhed og omsorg. Alt sammen med udgangspunkt i de 6 læreplanstemaer.

Jeg er meget glad for mit arbejde, det er livsbekræftende og ikke 2 dage er ens. Det jeg giver børnene er tryghed, nærhed, kærlighed og omsorg. Det jeg kan give Jer som forældre, er et trygt sted at aflevere jeres barn, hvor tillid og ærlighed har første prioritet, og er grobund for et godt samarbejde.

Vi går i hallen hver uge og er i heldagslegestue 6 gange om året. Vi går ind imellem på besøg hos mine dagplejekollegaer, så børnene bliver trygge ved dem og får en gode oplevelser ved at lege i lidt større grupper. Vi har også stor glæde af at være ude i naturen, som giver gode udfoldelsesmuligheder og legeoplevelser.

Jeg følger Billund Kommune kostpolitik. Børnene får hos mig en sund og varieret kost.

Jeg har følgende kurser:

Dagplejens grundkursus, Børns kompetenceudvikling, Forældre samarbejde

Børns motorisk, sansning og bevægelse, Leg med sprog, Kommunikation, Sorg og krise, Marte Meo og Førstehjælp som fornyes hvert andet år.

Mange hilsner                                                                    

Dorte Korsgaard

Tuen 13, Billund