Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Billund 3

I Billund 3 er vi seks dagplejere, der tilbyder professionel børnepasning i vores trygge hjem. Vi er alle uddannet dagplejere igennem af diverse kurser som for eksempel Marte Meo, Kompetencekursus, Læringsledelse og Præmaturbørn.

Vores fokus er på det enkelte barns behov, og vi tager hensyn til barnets alder og evner. Vi følger Billund Kommunes kostpolitik om en sund og nærende kost. Vi føler alle stor glæde ved at være med til at udvikle børnenes færdigheder, så de får en god start på livet.

For at styrke relationen mellem barn og voksen, mødes vi op til to gange om ugen. Det gør børnene trygge ved de andre dagplejere i forbindelse med gæstepleje.

I vinterhalvåret er vi i hallen eller Troldehuset, og i sommerhalvåret er vi hos dagplejerne i teamet eller på byens legepladser. Her har vi aktiviteter, hvor vi tager udgangspunkt i de seks læreplaner, som vi på skift laver en plan for. Når vi er i hallen, bygger vi en udfordrende motorisk bane. Vi prioriterer sang, dans og musik med børnene.

Andre gange er vi kreative – især op til højtiderne.

I vores team er det vigtigt, at vi alle bidrager til at styrke fællesskabet både fagligt og socialt. Vi viser tillid, åbenhed, ærlighed og respekt over for hinanden, forældrene og vores dagplejepædagog og ledelse på Dagplejekontoret.