Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Ida Fleng Poulsen

Læs her mere om Ida og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Navn: Ida Fleng Poulsen

Adresse: Tingstedet 108, 7190 Billund

Ansat siden: 1. maj 2018

 

                                                                

 

 

Jeg hedder Ida, er årgang 1981 og bor sammen med min mand Adam og vores søn Anton, som er født i 2016. Vi flyttede til Billund i 2017 og bor i et parcelhus på en rolig vej. Vi har en lukket have og to huskatte.

 

Jeg er uddannet folkeskolelærer, og efter 10 år i folkeskolen valgte jeg at søge nye udfordringer og blev dagplejer for de 0-3 årige. Jeg synes det er rigtig spændende at være en del af børnenes tidlige udvikling motorisk, sprogligt og socialt.

 

I min dagpleje har jeg 4 fuldtidspladser. Jeg arbejder i et team med fem andre dagplejere, hvor vi mødes en gang om ugen til legestue i hallen. Derudover har vi heldagslegestue et antal gange henover året.

Herhjemme har børnene et lyst legeværelse samt et køkken-alrum at boltre sig på. Jeg kan endvidere tilbyde leg i haven, hvor der er sandkasse, trampolin, græsplæne, rutschebane og diverse køretøjer. Vi går ofte tur til en nærliggende legeplads, i skoven eller ud at se på dyr.

 

I det daglige arbejde er trivsel, anerkendelse, nærvær og tryghed nøgleordene. Jeg lægger vægt på, at børnene lærer at blive selvhjulpne og at de indgår i dagligdagen med små praktiske opgaver som fx at dække bord.

I planlægningen af dagens aktiviteter tager jeg udgangspunkt i det, som børnene er optaget af her og nu. Vi leger, synger sange og læser bøger. Vi snakker om årstidernes skiften og de forskellige traditioner i løbet af året. Vi fejrer fødselsdage, laver kreative ting til jul, påske, halloween osv. Det er vigtigt for mig, at børnene får sociale kompetencer fx lærer at tage hensyn til andre, vente på tur, dele legetøjet.

Kosten er også vigtig for børnenes trivsel. Jeg bager det meste brød selv og tilbyder sund og varieret kost, oftest med årstidens frugt og grønt.

 

Mine kompetencer:

-       Førstehjælpskursus

-       AMU-kurset - Arbejdet som dagplejer

-       Motorikkursus (Rend og Hop)