Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Anja Nørgaard Nissen

Læs her mere om Anja og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Mit navn er Anja, jeg er født i august 1976. Jeg er gift med Brian, og vi har 3 drenge.  Marcus fra 2003, Alexander fra 2005 og Nicklas fra 2007. Jeg bor på Toften 24 i Filskov. Vi har to katte, Mille og Chilla, som oftest ude.

Jeg vægter roen og muligheden for fordybelse i mit arbejde med børnene. Jeg er næsten altid på gulvet sammen med dem, og er derved let tilgængelig og meget nærværende.

Jeg er tydelig i min tale til børnene, det gør, at de ved hvor de har mig, og derved undgår vi mange konflikter i dagligdagen. 

I min dagpleje nyder vi at være ude, og vi bruger meget tid i naturen. Vi går ture sammen med de andre dagplejer, leger i haven eller går på boldbanen og leger. Her er der også tid til lige at stoppe op, kigge på en snegl, eller grave lidt for at se om der er nogen hjemme i muldvarpeskuddene. Kort sagt, vi har ikke travlt.

 Her i huset leger vi i køkkenalrummet, hvor der er god plads til at røre sig. Der er kroge, hvor man kan gemme sig, puder man kan slænge sig i og legetøj til enhver smag. Vi kan kigge direkte ud i haven og derved følge med i vejret og årstiderne.

 I haven har vi sandkasse, balance bom, legehus, klatretårn med rutsjebane, en lille naturbakke med rutsjebane, fodboldmål og bolde. Vi har scootere og barnevogne og god plads til at køre på/med dem, og en græsplæne til at tumle på.

 Da jeg søgte jobbet som dagplejer tilbage i 2008, var det med et ønske om at varetage et vigtigt stykke arbejde med børns trivsel og udvikling. Jeg har stadig de samme mål og ønsker for mit job, og søger til stadighed efter nye måder at arbejde på, så jeg også udvikler mig på det professionelle plan. Fagligt arbejder jeg ud fra læreplanstemaerne, og deltager i forskellige kurser.