Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Lene D. Jensen

Læs her mere om Lene og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Mit navn er Lene, jeg er fra 1984.  Jeg bor Krohaven 1 i Filskov, med min lille familie, som består af min kæreste Rasmus, min bonus søn Lucas fra 2003, vores fælles søn Oscar fra 2018, og vores to katte.

Jeg er fra 1/12-19 ansat som dagplejer i Filskov.  Jeg har kørt i hjemmeplejen i mange år både som social og sundhedshjælper og assistent.

Jeg brænder for at arbejde med det hele menneske, og efter jeg selv er blevet mor, har jeg fået øjnene op for børnene i dagplejealderen. Jeg er meget betaget af børnenes udvikling, hvor stor forskellighed der er på hvert enkelt barn, og hvor vigtig det er, de bliver støttet og vejledt i deres første år af livet.

I min dagpleje vil jeg gerne skabe trivsel og udvikling for hvert enkelt barn. Jeg lægger vægt på at skabe en god atmosfære, der er rar at være i for både børn og voksne. Dette vil jeg gøre ved at være på gulvet sammen med børnene og arbejde ud fra den styrkede læreplan. Jeg vil være nysgering sammen med børnene, skabe tryghed ved at være nærværende og aktiv lyttende til hvert enkelt barn.

Jeg lægger vægt på et godt forældresamarbejde og den gode dialog omkring børnene.

Jeg vil deltage aktiv sammen med de andre dagplejere i de aktiviteter der er, og benytte de grønne områder der er omkring hjemmet og i byen.

I vores hjem er der plads til leg og dans, der er også plads til fordybelse, og ikke mindst plads til forskellighed.

Glæder mig til at lære jer bedre at kende.

Med venlig hilsen

Lene D. Jensen

Tlf: 22683578