Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Britta Nørgaard Laursen

Læs her mere om Britta og om hvordan hun med egne ord arbejder som gæstedagplejer.

Velkommen i min gæstedagpleje 😊

 

Jeg hedder Britta Laursen, jeg er født i 1961, og bor sammen med min mand Bent på Kulsøvej 7. Vi har to voksne piger og 4 børnebørn. Vi er ikke rygere og har ingen husdyr.

 

Jeg har været dagplejer siden 1990.

Fra 2010 -2012 var jeg væk fra dagplejen. Jeg brugte noget af tiden på at uddanne mig til pædagogisk assistent. Efter at jeg vendte tilbage til dagplejen, var jeg gæstedagplejer i 8 måneder, og i 2 år var jeg igen ”almindelig” dagplejer med 4 faste børn. Siden januar 2014 har jeg været gæstedagplejer, og det er jeg super glad for og trives helt fantastisk med.

 

Som person er jeg udadvendt og glad, er meget rummelig og omstillingsparat.

 

Jeg arbejder ud fra de styrkede pædagogiske lærerplaner. Jeg følger de aktiviteter og arrangementer, der er i dagplejen og i lokalsamfundet, hvis børnegruppen passer ind hertil. Jeg er tilknyttet legestue Team vest 3, men følger også den legestue, hvor børnene er vant til at være. Jeg er så privilegeret, at jeg har en ladcykel, hvor vi hurtigt og nemt kan komme fra A til B. Vi besøger de andre legestueteams i både halv og heldags legestue eller på legepladserne.

 

Inden jeg skal have jeres barn, har jeg oftest talt med jeres faste dagplejer, og hørt hvordan dagligdagen er hos hende, så jeg kan gøre den nye dagligdag så meget lig, det barnet er vant til. Mine åbningstider følger barnet, dvs. som hos jeres faste dagplejer.

 

Min dagligdag kan ikke fastlægges, da jeg hele tiden har skiftende børn, som har forskellige behov. Jeg vil meget gerne være ude med børnene, enten leger vi på min legeplads eller vi går tur – måske vi tager ladcyklen ud i det blå, et yndet mål om sommeren er Museums gården Karensminde. Forår og sommer spiser vi så mange af måltiderne udenfor, som vejret tillader.

 

For at dagligdagen fungerer optimalt, er det vigtigt at I husker skiftetøj, og udetøj der passer til årstiden. Det er en meget stor hjælp hvis I skriver navn i barnets tøj, sko mm. Husk også bleer.  I skal selv medbringe barnevogn som må stå her om natten, men bedes tages med hjem i weekenden.

Jeg ønsker et godt samarbejde med jer – så I må endelig fortælle mig om barnets vaner, sovetider, specielle kost ønsker/behov osv. Husk også sovebamser, putte klude mm som gør barnet tryg. I må endelig ringe, sende mig en sms i løbet af dagen, hvis I har brug for det. Det er kun med til at gøre det hele mere trygt. Ingen spørgsmål er forkerte, hellere klarhed end utryghed.

 

Ud over min uddannelse som pædagogisk assistent, kan bl.a. nævnes følgende kurser jeg har deltaget i:

Grundkursus for dagplejere, Pædagogik, Leg med sprog, Læringsledelse, For tidligt fødte børn. Mit førstehjælpsbevis bliver vedligeholdt hvert 2. år

 

Jeg synes det er en fantastisk udfordring at være gæstedagplejer, og det er mit mål, at vi med et godt samarbejde, forældre, faste dagplejere og jeg imellem kan give børnene en god og tryg oplevelse af at være i gæstepleje.

 

Jeg vil gøre alt for at passe på jeres lille Guldklump.

 

Med venlig hilsen

 

Britta Laursen   - Tlf: 25557570