Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Jytte Fruerlund Jensen

Læs her mere om Jytte og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Jeg hedder Jytte Fruerlund Jensen, og bor på Dalsøvej 125 i Grindsted. Jeg blev ansat som dagplejer i 1993.

Et job som jeg glæder mig til hver dag.

 

Vi er kun to voksne tilbage på Dalsøvej, min mand Niels Chr. og jeg.

Vores børn er rejst videre i verden. Vores datter Jenifer og søn Christian kommer fra Colombia. Vi har også 2 fårehunde, som tager med ”Niller” hver dag.

 

Som dagplejer lægger jeg vægt på at starte dagen stille og roligt. Jeg tilrettelægger selv min hverdag ud fra det enkelte barns behov, trivsel og udvikling. Vi har al den tid vi behøver for at fordybe os og opleve verdenen.

 

Vi starter dagen med morgenmad, og jeg går meget op i, at vi spiser varieret til alle måltider i løbet af dagen.

 

Jeg vægter at være nærværende sammen med børnene i en hverdag præget af sammenhæng og genkendelighed, og hvor børnene har mig, når de har brug for det.

 

Vi er meget udenfor, da jeg mener, at børn kan udforske og udvikle sig på mange planer i naturen. Vi taler, om det vi ser og hører. Vi kravler, klatrer og rører, vi lytter, dufter, bygger og er sammen.

Vi synger og danser, spiller og læser, leger og bevæger os motorisk på mange måder.

 

Jeg arbejder med den styrkede pædagogiske læreplan, og dokumenterer ofte mit arbejde ved at ligge billeder på børneintra, til forældrene og pædagogen.

Af og til ville jeg ønske at forældrene var ”en flue på væggen”, for at opleve ”ØJEBLIKKET”, da jeg får så mange GULDKORN i løbet af dagen.

 

Jeg går i heldagslegestue, hvor vi arbejder på kryds og tværs i vores team med udviklende læringsmiljøer. Her oplever børnene at være en del af en større gruppe, og de lærer mine kollegaer at kende.

 

Jeg får tilbudt kurser og i løbet af alle de år som dagplejer er det blevet til mange. Det har været med til at dygtiggøre mig med viden og forståelse omkring børns trivsel og udvikling.

 

Jeg håber, at kan være med til at berige børnene med en god barndom i de første 3 leveår.