Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Jytte Fruerlund Jensen

Læs her mere om Jytte og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Jeg hedder Jytte Fruerlund Jensen, og bor på Dalsøvej 125 i Grindsted. Jeg blev ansat som dagplejer i 1993.

Et job som jeg glæder mig til hver dag.

 

Vi er kun to voksne tilbage på Dalsøvej, min mand Niels Chr. “Niller” og jeg.

Vores børn er rejst videre i verden, men vi har to hunde, som tager med min mand på job hver dag. Vores datter Jenifer og søn Christian kommer fra Colombia.

 

Som dagplejer lægger jeg vægt på at starte dagen stille og roligt. Jeg tilrettelægger selv min hverdag ud fra børnenes behov, trivsel og udvikling. Vi har al den tid vi behøver til at fordybe os og opleve verdenen.

 

Vi starter dagen med morgenmad, og går meget op i, at vi spiser varieret til alle måltider i løbet af dagen.

 

Jeg vægter at være nærværende sammen med børnene i en hverdag præget af sammenhæng og genkendelighed, og hvor børnene har mig, når de har brug for det.

 

Vi er meget udenfor, da jeg mener, at børn kan udforske og udvikle sig på mange planer i naturen. Vi taler, om det vi ser. Vi kravler, klatrer og rører, vi lytter, dufter, bygger og er sammen.

Vi synger og danser, spiller og læser, leger og bevæger os motorisk på mange måder.

 

Jeg arbejder med pædagogiske læreplaner og dokumenterer ofte mit arbejde med lærerplanstemaerne, ved at ligge billeder på børneintra, som forældrene kan se.

Af og til ville jeg ønske at forældrene havde været tilstede lige netop i dette ØJEBLIK, da jeg får så mange GULDKORN.

 

Jeg går i heldagslegestue, hvor vi arbejder med udviklende læringsmiljøer. Her oplever børnene at være en del af en større gruppe, og de lærer mine kollegaer at kende.

 

Jeg får tilbudt kurser og i løbet af de 25 år jeg har været ansat, er det blevet til rigtig mange. Det har været med til at dygtiggøre mig med viden og forståelse omkring børns trivsel og udvikling.

 

Jeg håber, at kan være med til at give børnene en god barndom i de første 3 leveår.