Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Laura Reinholdt Haugstrup

Læs her mere om Laura og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Velkommen i min dagpleje J.

Jeg hedder Laura, og bor på Dalsøvej 103. Jeg er født i 1989, og startede som dagplejer i januar 2020. Jeg er gift med Michael. Vi har to piger som er født i 2014 og 2016. Mit dagplejehjem er 100% røgfrit, og største delen af tiden også uden dyr. Vi passer ind imellem en hund.

At arbejde med børn er for mig utroligt livsbekræftende, spændende og givende - ikke to dage er ens. Det er fantastisk at være med til at udvikle det enkelte barn, og sikre at det får en god start på livet. Jeg vægter omsorg, nærvær og tryghed højt.

Som person er jeg meget åben, positiv, rummelig og imødekommende. Jeg er anerkendende, lærende og en tydelig voksen J.

Dagligdagen planlægger jeg ud fra børnegruppen. Er der en som er træt, nystartet eller hvis børnene har brug for ”bare” at være sammen, bliver vi hjemme, hvor vi hygger og leger. Jeg vægter, at hverdagen er forudsigelig, så børnene ved, hvad der skal ske. Fagligt arbejder jeg ud fra den styrkede læreplan, og her hos mig spiser vi sundt og varieret J.

Jeg bruger meget tid på gulvet sammen med børnene, hvor vi læser bøger, synger, laver fagtesange, danser til musik og laver motoriske lege. Samtidig giver jeg plads til børnenes initiativer i legen og tid til fordybelse.

Jeg nyder at være kreativ, og har øje for, at det er på børnenes præmisser og altid med udgangspunkt i alderssvarende aktiviteter. Det kan bl.a. være at tegne eller male, fingermaling, lave dekorative sager efter årstiden eller højtider.

Jeg prioriterer udelivet meget højt, og vi er ude næsten hver dag. Vi går ture i området, taler om det vi ser på vores vej, og besøger de forskellige legepladser i vores område. Vi hopper i vandpytter, finder pinde, sten, mm. og tager os god tid. Jeg mødes jævnligt et sted i nærmiljøet med mine kollegaer fra team Øst.

Vi er i heldagslegestue hver anden fredag, hvor børnene øver sig i at være i et større fællesskab. De kan etablere nye venskaber, og de lærer de andre dagplejere at kende.

Jeg tager billeder af børnene, som jeg ligger på børneintra. Det kan være billeder, af det der optager os her og nu. Det giver jer som forældre mulighed for at følge med i hverdagen, og det er nemmere at spørge ind til og forstå, hvad børnene taler om J.

Jeg ønsker et godt samarbejde med jer – åbenhed, ærlighed og imødekommenhed er rigtig vigtigt for mig. Ingen spørgsmål er forkerte, hellere klarhed end utryghed. Trygge forældre er første skridt til trygge børn.