Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Susanne Haick

Læs her mere om Susanne og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Susanne Haick

Dalbo 50

7200 Grindsted

 

Velkommen til min dagpleje.

 

Mit navn er Susanne. Jeg har været dagplejer i Billund kommune siden 2012, og 7 år inden da i Kolding. Jeg er årgang 1963, og har 2 voksne børn, og bor sammen med Kim og vores 2 katte, i et parcelhus i øst byen.

Jeg har en lukket have/legeplads med sandkasse, legetårn, rutsjebane, gynge og legehus, hvor børnene trygt kan lege.

Jeg er som person rolig, positiv og anerkendende. Jeg går op i at skabe en tryg og omsorgsfuld hverdag for hver enkelt barn. Jeg arbejder målrettet med at styrke børnenes sprog og motorik.

Vi er stort set ude hver dag i alt slags vejr, enten i haven, i skoven, på legepladsen eller på en gå tur. I dagplejen har vi ladcykler, så vi har mulighed for at komme på lidt længere ture, f.eks besøge børnehaven, bondegården, søen, biblioteket eller bare ud i det blå med madpakker.

Når vi er inde, læser vi bøger, synger, leger osv. og ind imellem er vi kreative.

Jeg mødes med mine kollegaer i heldagslegestue, hvor vi laver forskellige aktiviteter. Det giver børnene mulighed for at lære de andre dagplejere at kende. Vi mødes også på legepladsen eller hos hinanden.

Jeg arbejder ud fra Billund kommunes 6 læreplanstemaer, og følger dagplejens kostpolitik.

I min tid som dagplejer har jeg deltaget i de kursus, som Billund kommune har tilbudt mig.

Jeg vægter åben og ærlig kommunikation, så vi får et godt samarbejde sammen om jeres barn. Jeg ser frem til at møde jer.

 

Mange hilsner Susanne (Sanne)