Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Karin Pedersen

Læs her mere om Karin og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Jeg hedder Karin Pedersen, bor i Grindsted midtby, og hører til i team Syd1. Jeg har været ansat som dagplejer siden 2006.

Jeg er gift med Peder og vi har fire børn, hvoraf den yngste stadig er hjemmeboende. Derudover har vi i familien også hund og kat.

Jeg ønsker at børnene der kommer i mit hjem, må få en tryg hverdag, hvor de trives og får masser af glæde og omsorg, både fra mig og de øvrige børn i min flok.

Det er vigtigt for mig at:

-          Give barnet en tryg hverdag

-          Anerkende barnet

-          Se og møde barnet, hvor det er

-          Sørge for tid og ro til fordybelse

-          Have et åbent og ærligt samarbejde med forældrene

Børnene og jeg nyder, at komme ud under åben himmel.

Her mødes vi sommetider med andre børn og dagplejere evt. på en legeplads. Vi nyder også at benytte os af den nærliggende natur, som både byder på lidt skov, eng og søer, hvor vi nyder årstidens skiften og alt hvad det byder på af oplevelser og udfoldelser.

Særligt i efterårs- og vintermånederne er vi hyppige gæster på biblioteket, enten for at låne bøger, eller for at være tilskuere/deltagere til eksempelvis teaterforestillinger eller rytmik, som biblioteket arrangerer.

Sammen med de øvrige dagplejere i Syd 1, er vi i efterårs- og vintermånederne i legestue hver tirsdag. Og hele året er vi i heldagslegestue én gang om måneden.

I vores team skifter vi løbende tema, så vi kommer omkring hele den styrkede pædagogiske læreplan. Disse temaer arbejder vi så også ud fra i vores egen lille gruppe.

Jeg bliver løbende tilbudt forskellige kurser, hvor jeg blandt andet har gennemført:

-          Dagplejeruddannelsens grund modul

-          Kompetenceudvikling for dagplejere

-          MARTE MEO

-          Arbejdet med for tidligt fødte børn

-          Førstehjælp