Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Lena Alslev Hansen

Læs her mere om Lena og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Jeg hedder Lena Hansen er dagplejer i Syd i Grindsted.

Jeg har været ansat siden 1.1.96. Gift med Carsten. Vi har 2 voksne børn.

Vi har ingen husdyr.

 

I dagplejen er der tid til fordybelse og nærvær. Ligger stort vægt på de grundlæggende værdier:  tryghed

                anerkendelse

                omsorg

                nærvær

                og ro til fordybelse.

 

Tryghed er en grundlæggende forudsætning for trivsel og udvikling af det enkelte barn.

Børnene skal have en hverdag der både er tryg og udfordrende ud for hvert enkelte barn. Hverdag byder på både leg og læring, vi arbejder ud fra de 6 læreplanstemaer. Tema er tilrettelagt ud fra årstid. Hver måned skifter vi læreplanstema og har en plan for aktiviteter i legestuen, hvor vi mødes 1 gang om ugen med de andre dagplejere i gruppen. Her lærer vi at være sammen med andre børn og større flokke så vi bliver "klædt" på til børnehave. Vi lærer de andre børn at kende, det er en kæmpe fordel når de skal i gæstepleje. Desuden har vi heldagslegestue 1 gang om måneden. Her møder vi samtidig forældrene i hele gruppen så vi kan sætte ansigter på hinanden og spørge ind omkring gæsteplejen.

 

Vi leger inde som ude hvor børnene udvikler deres fantasi ved fri leg. Vi er ude i stort set alt slags vejr. Vi elsker naturen fra gåture, legepladser, cykelture, besøg på Karensminde, på biblioteket, cirkuspladsen, børnehavebesøg og gårdhaven.....

Styrker motorik, sansning og bevægelse.

 

Løbende er jeg på kursus. Jeg kan nævne kurser såsom grundkursus for dagplejere, kompetenceudvikling, forældresamarbejde, børns udtryksformer, førstehjælp m.m.

 

Jeg vægter højt, at vores samarbejde er bygget op på tillid, åbenhed og ærlighed. Nærværende, tryghedsgivende og tydelig voksen der sætter regler rammer, i en hverdag der er genkendelig og overskuelig for barnet.

 

Her er der masser af glæde, knus, kram og anerkendelse.

 

Med venlig hilsen

LENA😊

 

Lena Hansen

Sydtoften 77

7200 Grindsted