Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Tina Jochumsen

Læs her mere om Tina og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Hej med Jer.

Jeg har været ansat som kommunal dagplejer i Billund kommune siden november 1998. Jeg er gift med Brian og sammen har vi 3 piger og en kat.

 

Mit hjem er røgfrit.

 

I mit arbejde som dagplejer, kan jeg lide det nære miljø og de gode relationer jeg får til mine dagplejebørn. Jeg nyder at have den tætte kontakt til mine børn og forældre, hvor et godt og respektfuldt samarbejde er i højsæde. Jeg ligger vægt på åbenhed og en god dialog, hvor vi taler om barnets trivsel men også om de gode hverdagsoplevelser vi har haft i løbet af dagen.

 

I min dagligdag har jeg tiden og roen til fordybelse. Vi når det vi når, i løbet af dagen. Det giver trygge og glade børn, selvværdet vokser og selvtilliden stråler.

Det er vigtigt for mig, at være nærværende og anerkendende og møde det enkelte barn hvor det er i sin udvikling og så arbejde videre derfra.

Jeg ligger også vægt på, at få gjort børnene selvhjulpne og klar til når de skal i børnehave, så overgangen ikke er så voldsom for dem.

 

Jeg nyder at være ude i naturen - både i skoven, på Karensminde, hvor vi tager cyklen ud af og til, men også på de forskellige legepladser vi har i nærmiljøet. Jeg bruger meget naturen til motoriske udfoldelser. Vi er ude stort set hver dag uanset vejr og vind.

 

Vi går i legestue en gang om ugen og i heldagslegestue en gang i måneden. Der lærer det enkelte barn at begå sig i større fællesskaber og knytte venskaber på tværs. De møder også de andre dagplejere i teamet, så det ikke er så svært at komme i gæstepleje.

 

Jeg arbejder ud fra de 6 læreplanstemaer, så alle børn kommer igennem de forskellige udviklingsområder. I kan læse mere om dette på Billund kommunes dagplejehjemmeside.

 

Jeg følger Billund kommunes kostpolitik, så der bliver tilbudt sund og næringsrigt mad hver dag.

 

Jeg deltager i alle de kurser og uddannelser jeg får tilbudt, såsom Marte Meo, læringsledelse, kompetencekurser, førstehjælp osv.

 

Jeg glæder mig til at møde Jer.

 

Tilknytning:

Legestue: Syd 2Sendt fra min iPad