Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Ulla Birkmose Sørensen

Læs her mere om Ulla og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Velkommen i min dagpleje

 

Jeg hedder Ulla Birkmose Sørensen

Jeg har været dagplejer i Billund kommune siden 2007.

Jeg er gift med Jesper, og vi har 3 børn: Jonas (1998) Louise og Rasmus (som er tvillinger fra 2002) Vi har også en lille hund.

Vores hjem er røgfrit.

Jeg lægger vægt på at give børnene en rolig, kærlig og harmonisk hverdag, med plads til det enkelte barn, den genkendelige hverdag, skaber tryghed for barnet.

Vi nyder at komme ud i naturen, og er det helst hver dag, hvis vejret tillader det.

Vi besøger gerne de omkringliggende legepladser, gåture ved søen, skoven, Karensminde - biblioteket - hoppe i vandpytter - lege i sandkassen - snakke om den lille fugl som pipper - eller måske ser vi en stor lastbil/ traktor som kører forbi.

Dagplejens cykel låner vi også, når der er mulighed for det, og det giver anledning til at se andre steder i Grindsted, og børnene nyder at sidde samlet i cyklen.

Vi går i formiddags legestue en gang i ugen, hvor vi mødes kl. 9.00 og går hjem efter vi har spist madpakker.

En gang i måneden er vi i heldagslegestue. Dvs at denne dag afleveres og hentes børnene i legestuen, hvor vi er sammen med de andre dagplejere i teamet. Det er en dag hvor både børn og voksne ser frem til.

Børnene lærer at være sammen i større grupper, og venskaber bindes på kryds og tværs, hvilket er et stort plus i gæstepleje- sammenhæng

 

Vi arbejder ud fra de 6 læreplanstemaer, der bliver taget billeder til dokumentation fra barnets hverdag, hvor der er fokus på leg fordybelse og fælles stjerne stunder.

Der kan læses mere om dette, på Billunds kommunes hjemmeside.

Jeg følger Billund kommunes kostpolitik, og tilbyder sund og varieret kost, alt sammen krydret med "god sund fornuft"

Jeg deltager løbende i kurserne som jeg får tilbudt, bla. grundkursus for dagplejere, kompetence og førstehjælp og læringsledelse..

I mit job som dagplejer, er det meget vigtigt, med et godt forældre samarbejde, da åbenhed, ærlighed og respekt er til gavn for barnets hverdag.

Tilknytning: Legestue : Syd 2                                                                        

 

Med venlig hilsen

Ulla Sørensen