Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Grindsted Vest 2

I Vest 2 er vi engagerede dagplejere. Vi er ikke ens, men vi ser vores forskellighed som en kæmpe styrke i vores samarbejde, idet vi alle har noget forskelligt at bidrage med til vores fælles bedste.

Vi arbejder ud fra en fælles målsætning om, at:

  • Vænne børnene til at være en del af et større fællesskab af børn og voksne
  • Tilbyde aktiviteter og oplevelser, som giver fællesskab og glæde
  • Lade børnene lære gennem leg
  • Skabe et åbent og tillidsfuldt samarbejde med hinanden med vores tilsynsførende dagplejepædagog og med forældre for at give de allerbedste trivsels- og udviklingsmuligheder for børnene

Vi er et aktivt team, som blandt andet holder fastelavns- og julefest, tager på udflugt til Karensminde, besøger cirkus, når de kommer til byen og deltager i de landsdækkende arrangementer som ”Dagplejedag”, ” Små synger sammen” og ”Hold Danmark Rent”.

Én gang om ugen mødes vi i halvdagslegestue, og én gang om måneden er vi i heldagslegestue.

I heldagslegestuen har vi mulighed for at planlægge aktiviteter og skabe inkluderende miljøer, der i særlig grad har med de seks pædagogiske læreplaner i Billund Kommune at gøre. Med udgangspunkt i sprog, musik, krop og bevægelse eller naturen og de fænomener, som årstiden bringer, undersøger og fordyber vi os i forskellige aktiviteter.

Vi glædes ved børnenes sjove og finurlige indfald, når vi introducerer dem for nye ting, og vi følger gerne deres initiativer, hvilket medfører, at aktiviteterne ikke altid går helt som planlagt.

Vi lægger stor vægt på måden, som vi er sammen på, og vi giver plads til alle. Det er vigtigt for os at tage udgangspunkt i hvert enkelt barn, at se glæden og dets trivsel, for på den måde giver vi børnene mulighed for at trække sig tilbage til en tryg voksen for at fyldes med mod, så de igen bliver klar til at erobre verden.