Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Bodil Marianne Nyborg Madsen

Læs her mere om Bodil og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Navn        Bodil Madsen

Adresse   Norgesvej 18  7200 Grindsted

Mobil        25 55 76 02

 

Kære forældre.
Jeg hedder Bodil, og jeg er en kærlig, rolig, empatisk og anerkendende dagplejer, som virkelig brænder for mit arbejde med børn i 0-2 års alderen.

Hos mig vil jeres barn blive en vigtig del af et hjemligt, overskueligt, stærkt og trygt dagpleje-fællesskab sammen med højst 3 andre børn og mig.
Jeg lægger særligt vægt på de bløde værdier, så her er der altid tid og ro til nærhed og omsorg, da tryghed skaber grundlag for hvert enkelt barns udvikling og læring.


Jeg arbejder målrettet med jeres barns personlige, sociale, sproglige og motoriske udvikling gennem leg.
Desuden nyder jeg at gribe nuet og følge børnenes initiativer, hvilket giver masser af spontane stjernestunder i løbet af vores dag.


I et tillidsfuldt og trygt samarbejde med jer forældre er det en af mine allerfornemste opgaver at være med til at give jeres barn det allerstærkeste fundament, som det kan bygge videre på senere i livet.

Jeg er født i 1961, og jeg har arbejdet som kommunal dagplejer siden 1991 - afbrudt af orlov, da jeg blev uddannet som pædagog i 2002.


Jeg bor sammen med min mand, Svend Erik, i et dejligt hus med særskilt legehave i Grindsted Vest, hvor der er hjerterum og masser af plads til at lege, fordybe sig, undersøge, opleve, lære og være -  sammen med dagpleje-vennerne og også alene, hvis dit barn en gang imellem har brug for det.
Vi er i 2021 blevet beriget med et nyt familiemedlem, nemlig Bomuldshunden Charlie Futte Madsen, som jeres barn vil møde en gang imellem i fælles leg, læring og glæde.

Her er 100 % røgfrit.

 

HJERTELIG VELKOMMEN I MIN DAGPLEJE