Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Tina Steen Damgaard Reisenhus

Læs her mere om Tina og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Tina Steen Damgaard Reisenhus

Tlf.:  24593411

 

Velkommen i min dagpleje på Kulsøvej 6

 

Jeg hedder Tina og er årgang 1987. Jeg er gift med Thomas, og sammen har vi to drenge – Xavi (Født 2015) og Milo (Født 2017). Xavi går i børnehave, og Milo går i dagpleje hos en anden dagplejer. Vi bor i hus, hvor der er plads til masser af leg både inde og ude. Vi bor tæt på forskellige legepladser og skov.

 

Jeg ser mig selv, som en meget rolig, kærlig, hjertevarm og omsorgsfuld person, der giver mig tid til at lytte til det enkelte barn. Jeg brænder for mit arbejde og kan tilbyde en dag i et trygt og hjemligt miljø med masser af hjerterum, hvor der er plads til fordybelse, hygge, sjov og ballade og hjemlige og udendørs aktiviteter. Jeg elsker at udforske naturen, hvor det er vigtigt for mig at føle, røre og bruge sanserne i den eventyrlige udforskning samt styrke barnet motorisk og mentalt. Jeg elsker at bruge sang, musik og fagter i min dagligdag, sammen med børnene. For mig er det vigtigt at sætte ord på barnets følelser og inddrage børnene i den verden og kultur, vi lever i. Blandt andet traditioner, forskellige kultur, ritualer, fester og fortællinger, som en del af barnets dannelse.  Jeg tilrettelægger altid min daglig ud fra barnets behov.

Jeg arbejder målrettet ud fra de 6 læreplanstemaer, dialogprofiler, motorikvurderinger og SMITTE modellen og inddrager det i barnets hverdag.  Jeg bruger babytegn for at styrke barnets kommunikation, og mener at læring igennem leg er vigtigt.

 

For mig er det vigtigt at I som forældre, er trygge og trives i min dagpleje. Og at vi er ærlige og har et åbent og tillidsfuldt samarbejde.

 

Jeg startede som dagplejer februar 2019, men er oprindelig uddannet tjener. Jeg har i mange år haft et brændende ønske om at blive dagplejer, og da jeg selv fik børn blev denne drøm endnu mere styrket i at det var denne vej jeg skulle gå. Jeg elsker børn, og føler mig utrolig heldig og priviligeret over, at jeg har denne fantastiske mulighed for at kunne følge udviklingen i sådan et lille menneske. Dette giver mig en enorm stor arbejdsglæde. 

Kurser:

Førstehjælp

Hygiejne