Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Helle Marian Meldgård

Læs her mere om Helle og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Mit navn er Helle Marian Meldgård, jeg er gift med Erling, vi har sammen tre voksne børn og børnebørn. Erling og jeg bor i et toplans hus i Grindsted midtby. Underetagen er dagplejeafdelingen. Indrettet med egen indgang, et stort lyst legeværelse, nyt badeværelse og et lille køkken hvor børnene og jeg spiser i lyse og hyggelige omgivelser. I vores have er der plads til leg og spisested. Vores hjem er 100% røgfrit, vi har ingen husdyr.

Jeg er uddannet Ernæringsassistent/med grundlæggende ledelse.

 

Personligt er jeg åben, glad, ærlig og har stor empati for mennesker og deres forskellighed!

 

I mit arbejde, som dagplejer arbejder jeg ud fra Billund kommunes værdier og Den styrkede pædagogiske læreplan. Jeg finder det vigtig, at der overfor både børn og forældre er en god kommunikation og et godt samarbejde.

Jeg vil som primær omsorgsperson sørge for, at der en vis form for forudsigelighed i hverdagen samt skabe nærvær, omsorg, og tryghed for børnene, så de trives og kan udvikle sig.

Jeg vil i hverdagen have fokus på alsidig personlig udvikling, da det er vigtigt for børnene at kunne indgå i hverdagen og fællesskabet i vores lille gruppe og ikke mindst at kunne etablere venskaber børnene i blandt.

Vi går i halvdags legestue og til en motorisk formiddag, hvor der er mulighed for at udfolde sig med forskellige redskaber og leg. En gang om måneden går vi i heldags legestue, de dage er vi sammen med 6 andre dagplejere og deres børn hvor der også opstår børnefællesskaber. Børnene lærer at indgå i en større gruppe af både børn og voksne, vi laver forskellige aktiviteter, fejrer forskellige højtider, såsom høstfest, jul, fastelavn, påske osv.

 

Derudover går vi ud i stort set alt salgs vejr. Natur og udeliv er noget jeg virkelig holder af. Et af de bedste læringsmiljøer er naturen, jeg bor tæt på skov og sø, så der er rig mulighed for at opleve, de forskellige årstider, dyrene og fri leg. Naturen er det perfekte sted til læring, samtale, spontan glæde og fællesskab.

 

Jeg glæder mig til at møde Jer og lære netop dit barn at kende.

Kærlig hilsen Helle Meldgaard.