Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Helle Marian Meldgård

Læs her mere om Helle og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Mit navn er Helle Marian Meldgård, jeg er gift med Erling, vi har sammen tre voksne børn, og tre børnebørn. Erling og jeg bor i et toplans hus i Grindsted midtby, underetagen er indrettet med egen indgang, et stort lyst legeværelse, nyt badeværelse og et lille køkken hvor børnene og jeg spiser i lyse og hyggelige omgivelser. Jeg er uddannet Ernæringsassistent/med grundlæggende ledelse. Personligt er jeg åben, glad og ærlig og har stor empati for mennesker og deres forskellighed!

 

I mit arbejde, som dagplejer arbejder jeg ud fra Billund kommunes værdier. Jeg finder det vigtig, at der overfor både børn og forældre er en god kommunikation og et godt samarbejde og at der er en vis form for forudsigelighed i hverdagen. 

Jeg vil som tilknytningsvoksen yde nærvær, omsorg, og tryghed for børnene, så de trives og kan udvikle sig.

Jeg vil i hverdagen have fokus på de sociale kompetencer, da det er vigtigt for børnene at kunne indgå i hverdagen, fællesskabet i vores lille gruppe og ikke mindst at kunne etablere venskaber børnene i blandt. 

 

 En gang om ugen går vi i halvdags legestue og til en motorisk formiddag hvor der er mulighed for, at udfolder sig med forskellige redskaber. En gang om måneden går vi i heldags legestue, de dage er vi sammen med 6 andre dagplejere. 

Børnene lærer at indgå i en større gruppe af både børn og voksne, vi laver forskellige aktiviteter, fejrer forskellige højtider, såsom høstfest, jul, fastelavn, påske osv.

 

Derudover skal vi ud i stort set alt salgs vejr og få en masse naturoplevelser, jeg bor tæt på skov og sø, børn er nysgerrig over for naturen, både naturens forskellige årstider og dyrene. Naturen er det perfekte sted til samtale, spontan glæde og fællesskab.

 

%MCEPASTEBIN%