Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Kathrine Klarskov Sørensen

Læs her mere om Kathrine og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Mit navn er Kathrine – årgang 1977, bor sammen med min mand Niels og vores 3 piger årgang 2009, 2010, og 2013 😊 og så har vi en sød rød hankat. Jeg er ansat pr. 1/5 – 2019

Mit ønske at have et dagplejehjem, hvor der er tid til nærvær og omsorg og plads til det enkelte barn. Jeg sætter stor pris på tillid og ærlighed mellem os og mener at netop dette er vigtigt, så vi sammen kan få det bedste samarbejde omkring jeres barn.

Vi har en dejlig stor indhegnet have, hvor der er gode muligheder for leg. Vi har sandkasse, et legehus og en lille rutsjebane. Der er en masse buske og planter, som kan studeres for blomster og dyreliv. Vi skal selvfølgelig også følge med i de forskellige ting, som vokser i højbedet😊 og mon ikke der bliver mulighed for at smage.

 Der vil også være mulighed for leg i vores udestue, det vil være aktiviteter som sang og dans eller bygge en hyggelige hule under havebordet og hvad vi ellers kan finde på.

Som udgangspunktet er vi ude hver dag, enten i haven eller også så besøger vi en af legepladserne i nærheden. Vi kan også finde på at tage madpakken med og tage en tur rundt om Tronsøen.

Jeres barn vil hos mig får en sund og varieret kost.

Jeg har et delvist lukket skur, hvor barnevognen kan stå i hverdagen.

Jeg glæder mig til at lære jeres barn at kende😊