Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Trine Holm Bergen

Læs her mere om Trine og hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

HVEM ER JEG :

Jeg hedder Trine, jeg er fra 1976, startede som dagplejer I 2004 . Er så heldig, at jeg er mor til 3 store børn, Oliver fra år 2000 og 2 piger, Freja og mia fra 2003.

Jeg bor på en dejlig gård, lige uden for bygrænsen I Grindsted . Jeg bor sammen med min kæreste Michael, som til daglig er selvstændig murer.

På gården har vi mange forskellige dyr: høns, kaniner, kælegrise , 3 hunde og 2 katte. Dyrene er en kæmpe del af vores liv og mit arbejde. Udover dyrene har vi masser af skøn natur, stort flisebelagt areal med sandkasse, legehus og div. Køretøjer , grønt areal med gynger, rutchebane, og trampolin, hvilket giver masser af muligheder for leg og fordybelse. Udelivet er en vigtig del af mit job og børnene elsker det – det samme gør jeg.

Jeg har også en Christiania cykel som vi bruger mange gange om ugen , til legestuen , gymnastiksalen , legepladsen , besøg hos kollega , biblioteket, engen, eller blot ud I det blå.

Jeg er en åben og livsglad person , der brænder for mit job og børns trivsel. At se et så lille væsen , I sine første leveår, er virkelig fantastisk. At være med til at udvikle og støtte barnet, der hvor han/ hun er , så han/hun får den bedste start på livet, det er enestående og fantastisk at være med til.

Alt dette sker naturligvis I et tæt samarbejde med jer forældre. Dagene hos mig planlægges, så der tages hensyn til det enkelte barn.

DIALOG-UDVIKLING-RESPEKT = TRIVSEL : Disse ord er nøgleordene I dagplejen Billund Kommune. Ordene vægter jeg MEGET højt, I mit arbejde med børn og voksne. DIALOG og RESPEKT er vigtigt for et godt samarbejde. UDVIKLINGEN sker hver eneste dag med jeres barn.

Vi dagplejere er jævnligt på kurser og udvikler os på den måde, og videregiver denne viden I vores daglige arbejde. Jeg har følgende kurser: marte meo , førstehjælp ,kollegial supervision ,børns kompetenceudvikling ,planlægning af pædagogisk aktivitet , grundkursus , børns motorik sansning og bevægelse , kompetence udvikling , arbejdet med for tidlig fødte børn

Vi arbejder ud fra de 6 læreplanstemaer I dagplejen : sprog , natur og naturfænomener, kulturelle udtryksformer og værdier, krop og bevægelse , barnets alsidige personlige udvikling , sociale kompetencer. GLÆDER MIG TIL VI SES TIL ET GODT SAMARBEJDE OMKRING LIGE PRÆCIS DIT BARN .

KÆRLIG HILSEN TRINE