Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Hejnsvig

Dagplejen i Hejnsvig består af syv erfarne dagplejere. Det betyder meget for os at give børnene den bedst mulige hverdag, og vi møder derfor børnene ud fra det unikke individ, barnet er. Vi har et stort fokus på at give børnene tryghed og omsorg gennem udvikling og læring.

I dagplejen i Hejnsvig har vi et tæt samarbejde, som gør børnene trygge ved os alle. Det er vigtigt, når børnene skal i gæstedagpleje. For os som kollegaer betyder det, at vi har et godt og tæt samarbejde, så både børn og forældre får en god og tryg hverdag med en ligeværdig dialog.

I dagplejen arbejder vi med de seks læreplanstemaer i Billund Kommune, og vi arbejder ud fra Billund Kommunes værdier: Dialog, udvikling og respekt. Vi deltager som fagpersoner i kurser, som vi løbende bliver tilbudt.

Vi har en god og struktureret hverdag, hvor vi, ud over den hjemlige hygge med børnene, mødes forskellige steder i Hejnsvig. Vi går blandt andet i heldags- og halvdagslegestue, hvor vi laver forskellige aktiviteter med børnene. Når vi er sammen, giver vi børnene mulighed for at skabe relationer på kryds og tværs. Vi besøger børnehaven, så børnene er trygge ved overgangen fra dagpleje til børnehave. Vi har mulighed for at bruge hallen. Derudover nyder vi sammen vores skønne natur i Hejnsvig.

Vi har et tæt samarbejde med vores dagplejepædagog, som ofte kommer rundt på tilsyn hos os.