Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Charlotte Møller Pedersen

Læs her mere om Charlotte og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer

Navn: Charlotte Møller Pedersen
Adresse: Søgårdvej 79, 7250 Hejnsvig
Ansat: November, 2018

Mit navn er Charlotte, jeg er født i 1973 og bor i Hejnsvig med min kæreste Martin. Vi bor i et rummeligt parcelhus med stort legeværelse til børnene, hvor der er plads til leg og udfordringer. Ude er der lukket have/ terrasse med sandkasse, rutsjebane og div legeredskaber, alt hvad der skal til for at børnene bliver aktiveret motorisk. Jeg har selv en søn, hans navn er Patrick, han er født i 1994 og er ikke hjemmeboende.

Jeg nyder fritiden sammen med min familie og venner, samt masser af frisk luft med vores hund. Derudover deltager jeg aktivt i frivilligt arbejde til Hejnsvig Marked samt andet foreningsarbejde.

Jeg er meget glad for at være dagplejer. Jeg sætter en stor glæde i at passe og udvikle jeres kære børn, og gør meget i at arbejde ud fra de anerkendende pædagogiske læreplaner. Jeg lægger stor vægt på at skabe trygge rammer, give omsorg, glæde, nærvær og kærlighed til børnene. Dertil lægger jeg vægt på åben dialog, tæt og godt samarbejde med forældre.

Jeg deltager i heldagslegestue, halvdagslegestue, hallen, besøg i børnehaven og multi- rum. Dertil er vi både aktive inde og ude, alt efter hvad vejret tillader. Vi benytter os også af de fine faciliteter på legepladsen sammen med de andre dagplejere og deres børn, eller tager på opdagelse på cykeltur.

Sund og varieret kost er en del af hverdagen herhjemme, og jeg går meget op i, at børnene får sanserne brugt for nye retter og madvarer, og vi snakker om hvad vi spiser og hvor det kommer fra, og vi øver i at spise med fingre, gaffel eller ske.

Jeg har følgende kursus:

Grunduddannelse for dagplejer 2019

Har været på 12 timers førstehjælpskursus 2019

Jeg deltager gerne i løbende kursus 

Jeg glæder mig til at se jer og jeres kære børn i min dagpleje