Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Minna Saugmann

Læs her mere om Minna og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Minna Saugmann

AG Jensens vej 5

7250 Hejnsvig                                             

25557580                                                                                 

 

Hjertelig Velkommen i dagplejen

Jeg hedder Minna. Jeg er født i 1970 og har været ansat som dagplejer siden marts 2003. Jer har 2 børn Anette på 24 og Niels Christian på 26 år og jeg er gift med Jørgen. Jeg nyder fritiden sammen med min familie, samt jeg bruger meget tid med vores 2 hunde og træning med dem.

 Jeg er utrolig glad for at være dagplejer, jeg elsker at arbejde med de små børn det er en kæmpestor glæde hver dag at passe og udvikle de små skønne børn, og følge dem i deres første år i livet, hvor der sker en rigtig stor udvikling.

Vi har vores dagpleje i vores Kælder hvor vi har indrettet det hele i børnenes Højde og vi nyder rigtig meget at være i kælderen, her er rigtig go plads til alle.

Jeg lægger meget stor vægt på at børnene er trygge, glade og har det godt.

Hvis jeg skal beskrive kort hvad der betyder rigtig meget for mig her hos mig i dagplejen så er det:

Tryghed – Omsorg- anerkendelse – Nærvær- Glæde – trivsel -og udvikling. Tryghed, omsorg og trivsel er utrolig vigtig både for at børnene har det godt, men også for at give gode rammer for udvikling og læring.

Vi bruger meget tid både i haven når vejret tillader det, vi går mange ture, vi nyder en hjemme dag hvor vi leger og hygger os. Vi er også tit sammen med de andre dagplejere og deres børn. Vi er også med i legestue, i hallen, multirummet og på besøg i børnehaven.

Jeg lægger også meget stor vægt på et åbent forældresamarbejde, hvor jeg meget gerne vil at vi kan snakke om hverdagen og hvad vi har lavet, og hvordan børnene har det.

Jeg har bla. været på grundkursus, kompetencekursus, for tidligt født kursus, første hjælp kursus med opfølgninger.