Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Ulla Gejl

Læs her mere om Ulla og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

 

Jeg hedder Ulla Gejl er født i1978 og har været dagplejer siden 2007.

Jeg er gift med Brian sammen har vi tre drenge, Mads, Andreas, Nicklas samt en lille hund.

Min fritid bruges sammen med familien og venner, men også på fodbold, da alle vores drenge spiller og på frivilligt arbejde i foreningen hvor de spiller.

I mit pædagogiske arbejde vægter jeg nærvær og anerkendelse højt hvor jeg tager udgangspunkt i det enkelte barns udvikling. Jeg arbejder ud fra de styrkede pædagogiske læreplaner, som er seks temaer som er med til at udvikle det enkelte barn.

De seks temaer er:

Alsidige personlig udvikling

Er hvor jeg vil give jeres barn nærvær, tryghed og omsorg samt at barnet respekteres som det enkelte individ. Jeres barn vil få tid til at fordybe sig igennem kreativitet og fantasi i forskellige læringsmiljøer. Jeres barn vil blive rustet i at klare sig selv med selvhjulpenhed og grænser samt blive en del af et fællesskab.

Sociale udvikling

Er hvor jeg vil være med til at jeres barn får nye relationer igennem vores besøg i legestuer, børnehave og på kryds af vores team. Men også at jeres barn lærer sin og andres grænser/følelser og lader dem skabe/være i et fællesskab så de føler sig anerkendt.

Kommunikation og sprog

Er hvor jeg vil hvor jeg sætte ord på jeres barns følelser, oplevelser, og handling igennem sang, fortællinger, leg, gåture m.m. men også at jeres barn føler det bliver lyttet på, når den fortæller noget. Er hvor jeres barn vil blive understøttet igennem sproget til at udtrykke sig i forskellige læringsmiljøer og fællesskaber.

Krop, sanser og bevægelse

Er hvor jeg vil give jeres barn fysiske aktiviteter, både fin og grov motorisk så barnet får brugt dens krop på den bedst mulige måde. Det vil vi gøre igennem forskellige læringsmiljøer som brugen af hallen, multirummet, spejderhytten m.m. men også med fordybelse i kreative aktiviteter hjemme. Jeres barn vil også få en sund og varieret kost.

Natur udeliv og science

Er hvor jeres barn vil blive nysgerrig på naturen udenfor og få lov til at udforske og undersøge dyr, planter m.m. det gør vi igennem forskellige læringsmiljøer som cykelture, ture til søen, banen, spejderhytten, haven og bondegårdsbesøg.

Kultur, æstetik og fællesskab

Er hvor jeres børn vil få kendskab de forskellige normer, traditioner, og værdier såsom jul, påske m.m. men også få mulighed for at fordybe sig i at tegne, male, synge og spille instrumenter samt rollespil. Barnet vil også få kendskab til farver, former og mønster.


Dialog-Udvikling-Respekt = Trivsel

Disse ord er nøgleordene i dagplejen i Billund kommune, de er vigtige for mig da et godt forældresamarbejde er med til at jeres barn får den bedste trivsel.

 

Jeg har igennem årene som dagplejer været på adskillige kursuser:

Førstehjælp, Psykologi, basisuddannelse for dagplejer, pædagogkursus 1+2 fra Center for høretab, Leg med sprog, Kompetence kursus, Samspil/relationer i pædagogisk arbejde, Planlægning af pædagogiske aktiviteter, For tidligt fødte børn, Konflikthåndtering, Marte Meo.

 

Jeg ser frem til at se jer og jeres barn i min dagpleje, og glæder mig til samarbejdet.