Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Ulla Gejl

Læs her mere om Ulla og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Jeg hedder Ulla Gejl er født 1978 og har været dagplejer siden 2007.

Jeg er gift med Brian sammen har vi tre drenge, Mads fra 2000, Andreas fra 2003 og Nicklas fra 2005 og en lille hund.

 

Min fritid bruges sammen med familien og venner, men også på fodbold, da alle vores drenge spiller og på frivilligt arbejde i foreningen hvor de spiller.

I mit pædagogiske arbejde vægter jeg nærvær og anerkendelse højt hvor jeg tager udgangspunkt i det enkelte barns udvikling. Jeg arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner, som er seks tema som er med til at udvikle det enkelte barn.

De seks tema er:

Barnets alsidige personlige udvikling

Er hvor jeg vil give jeres barn nærvær, tryghed og omsorg samt at barnet respekteres som det enkelte individ. Jeres barn vil få tid til at fordybe sig igennem kreativitet og fantasi. Jeres barn vil blive rustet i at klare sig selv med selvhjulpen hed og grænser.

Sociale kompetence

Er hvor jeg vil være med til at jeres barn får nye relationer igennem vores besøg i legestuer, børnehave og på kryds af vores team. Men også at jeres barn lærer sin og andres grænser/følelser og lader dem skabe/være i et fællesskab så de føler sig anerkendt.

Sprog

Er hvor jeg vil hvor jeg sætte ord på jeres barns følelser, oplevelser, og handling

igennem sang, fortællinger, leg, gåture m.m. men også at jeres barn føler det bliver lyttet på når den fortæller noget,

Krop og bevægelse

Er hvor jeg vil give jeres barn fysiske aktiviteter, både fin og grov motorisk så barnet får brugt dens krop på den bedst mulig måde. Det vil vi gøre igennem brugen af hallen, multirummet, spejderhytten m.m. men også med fordybelse i kreative aktiviteter hjemme. Jeres barn vil også få en sund og varieret kost.

 

 

Naturen og naturfænomener

Er hvor jeres barn vil blive nysgerrig på naturen udenfor og få lov til at udforske og undersøge dyr, planter m.m. det gør vi igennem cykelture, ture til søen, banen, spejderhytten, haven og bondegårdsbesøg.

Kulturelle udtryksformer og værdier

Er hvor jeres børn vil få kendskab de forskellige højtider som jul, påske m.m. men også få mulighed for at fordybe sig i at tegne, male, synge og spille instrumenter samt rollespil. Den vil også få kendskab til farver, former og mønster.


      

 

Dialog-Udvikling-Respekt = Trivsel

Disse ord er nøgleordene i dagplejen i Billund kommune, de er vigtig for mig da et godt forældresamarbejde er med til at jeres barn får den bedste trivsel.

 

Jeg har igennem årene som dagplejer været på adskillige kursuser.

Førstehjælp, Psykologi, basisuddannelse for dagplejer, pædagogkursus 1+2 fra Center for høretab, Leg med sprog, Kompetence kursus, Samspil/relationer i pædagogisk arbejde, Planlægning af pædagogiske aktiviteter, For tidligt fødte børn, Konflikthåndtering, Marte Meo.

 

Jeg ser frem til at se jer og jeres barn i min dagpleje, og glæder mig til samarbejdet.