Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Lolita Refshøj Jensen

Læs her mere om Lolita og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Hej

Jeg Hedder Lolita Refshøj Jensen. Bor på Nørager i Sdr. Omme. Jeg har selv 2 piger, Amanda og Mathilde. Har været ansat som dagplejer siden 2006. Jeg er stolt af at være ansat i Billund kommune, for de er gode til at vægte fagligheden højt, ved at tilbyde os mange forskellige kurser, vi kan bruge i vores daglige arbejde.

I mit daglige arbejde lægger jeg stort vægt på, at hvert barn er unik, får omsorg, kærlighed og opmærksomhed. Hvert barn skal føle at han/hun er noget helt speciel. Barnet lærer også at være en del af en gruppe, at tage hensyn til andre, og lege med andre, det er være social er vigtig.

 Vi arbejder alle med pædagogiske læreplaner, så vi sikre os at børnene udvikler sig bedst muligt. Her hos mig, går jeg meget op i motorik, sprog og natur. Det kan være i form af sang og musik, massage, yoga, være ude i naturen, sprogkasser mm. Det er vigtig for mig at læring bliver en del af legen, så det bliver en naturlig del af hverdagen. Kost og søvn er ligeledes vigtig for mig, da det er en vigtig ting når vi snakker læring, derfor tilbyder jeg en alsidig kost og vægter højt at børnene for den søvn de har brug for.

Mit mål som dagplejer er: At jeg får skabt en god relation med børnene, mit lille ordsprog her er: Jeg ved, at du ved, at jeg ved! Et andet lille digt som betyder meget for mig i mit arbejde er:

Giv børnene ret til at lege og lære. – At drømme og være. Kun der hvor børn kan føle sig trygge, gror det de gamle kaldte for lykke.