Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Marianne Zickert Nielsen

Læs her mere om Marianne og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Jeg hedder Marianne.

Bor sammen med Thomas og vores 3 børn og lille hund, på Solbakken 43, i Sdr Omme. Inden jeg blev dagplejer arbejde jeg som uddannet SSH i 16 år i hjemmeplejen

En familie som elsker campinglivet i weekenderne og ferier, hvor tiden går med skov / strandture, læse bøger og spille brætspil. Jeg blev ansat januar 2010, og som dagplejer kan jeg give et trygt/ kærligt hjem og en god start på livet. Det jeg sætter pris på, er åben og ærlighed og info. omkring barnet i min hverdag som dagplejer.

Jeg arbejder ud fra de 6 læreplanstemaer: Kulturelle udtryksformer og værdier: Hvor vi læser/ kigger bøger om eventyr, synger, lytter og danser til musik, Laver jule/ påskepynt. Går på bibliotek og leger og læser/ kigger bøger Social kompetencer: Hvor vi går i legestuen og på legepladsen og leger med andre børn fra dagplejen.  Sprog: Snakker om hvad vi ser og høre. Snakker om hvad vi leger med. Snakker om hvad vi spiser. Sætter ord på tanker og følelser. Øver rim /remser og synger. Barnets alsidige personlige udvikling: Børnene øver på at bede om hjælp til svære ting, lære at det er okay at være ked af det og sige stop. Lære at vente på tur. Lære at blive bedre til det barnet ikke er så god til. Bliver dygtigere til det barnet er god til. Krop og bevægelse: Børnene lære om sin krop og sund mad. Vi går på legepladsen, i skoven og leg i haven, hvor børnene kravler, gå, triller, hopper og løber. Vi laver motorikbaner hjemme og i legestuen. Naturen og naturfænomener: Børnene lære om dyr, planter og vejret på vores gåture i skoven og leg i haven. 

Jeg føler hvilken en dag børnene har, og så ser vi hvad vi skal finde på.

Andre kursuser jeg har: Førstehjælp og Kompetence 1 og 2.

 Med venlig hilsen,

Marianne Zickert Nielsen