Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Pia Egsgaard Eskesen

Læs her mere om Pia og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

Hvem er jeg:

Jeg hedder Pia Egsgaard Eskesen. Bor Skovvang 14 i Sdr. Omme. Jeg er fra 1963. Jeg er gift med Anders og vi har 3 voksne børn, Lars, Lea, Anja som er flyttet hjemmefra. Vi er også så heldige at have 3 skønne børnebørn. Jeg har været dagplejer siden 1988 og jeg nyder hver eneste dag, det er et job hvor man føler at man kan gøre en forskel.

Mit hjem er røgfrit.

 

Hvad kan jeg tilbyde:

I min dagpleje kan jeg tilbyde jer en rolig hverdag med genkendelig rytme og faste rutiner i et hyggeligt miljø med indgang, hvor børnene har hver deres reol hvor de kan have deres taske til at stå i hverdagen, et dejligt legeværelse, stor gang, motorik rum, badeværelse med pusleplads, køkken/stue med spiseplads.

Her får børnene frihed og rum til leg og læring. Jeg lægger meget vægt på at børn og forældre føler sig trygge. Jeg styrker børnenes sproglige og motoriske udvikling gennem leg, sang, rim og remser. Jeg arbejder med de 6 læreplaner, hvor jeg styrker børnenes kompetencer. Jeg mødes med de andre dagplejer, både på legepladser, legestue, børnehave og hjemme hos hinanden, så børnene lære de andre at kende.

Haven er indhegnet og vi har en dejlig legeplads med stor sandkasse, gynge, legehus, rutchebane, forskellige køretøjer mm. Vi har også gode muligheder med skov og legeplads i nærheden. Vi er meget ude og oplever naturen på alle årstider.

 

Kurser:

Førstehjælp

Børns kompetence udvikling 0-5 år

Arbejdet med risikoramte børn

Pædagogiske læreplaner

Marte Meo

Kompetenceudvikling for dagplejer

Krop og bevægelse