Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Christina Graven Hansen

Læs her mere om Christina og om hvordan hun med egne ord arbejder som dagplejer.

VELKOMMEN TIL MIN DAGPLEJE

Jeg hedder Christina, jeg er årgang 1977. Jeg er gift med Thomas og vi har 3 hjemmeboende børn. Jeg har været dagplejer i 12 år og har derfor stor erfaring med de små børn.
Vi har en lille hund Fine, som er en allergivenlig bomuldshund.
Mit hjem er 100% røgfrit.

Jer arbejder ud fra læreplanstemaerne og jeg skaber trygge rammer for børnene.

I min hverdag vægter jeg meget omsorg, nærvær og tryghed og jeg tilbringer en stor del af dagen på gulvet, hvor jeg derved er meget tilgængelig, og kan guide/vejlede børnene i deres leg og læring. Jeg planlægger aktiviteter ud fra børnenes alder og udviklingstrin.

Vi spiser sundt og varieret, men der er også plads til en is eller en fødselsdagskage.

Vi læser bøger sammen, oplever naturen, danser og gir den gas til noget god musik. Men der er også plads til fri leg og fordybelse.

Jeg prioriterer udelivet meget højt, hvor vi får brugt vores krop og mange af vores sanser. Vi mærker det våde græs, ser bladene på træerne, vi hører måske en flyvemaskine eller ser en traktor, måske har vi bare gang i en god leg på legepladsen.

Jeg er i legestue en dag i ugen sammen med de andre dagplejere, ofte er vi i Drivhuset eller i hallen. Børnene styrker de sociale kompetencer og vi voksne får et kollegialt samvær og vi tilrettelægger kommende aktiviteter i middagspausen. Vi også heldagslegestuer, hvor børnene sover i Drivhuset
Derudover har vi pædagogiske møder med fagligt indhold.

Jeg har et godt samarbejde med min dagplejepædagog, som jævnligt besøger mig, og vi får en god dialog og sparring omkring børnene.

Jeg vægter et åbent og tillidsfuldt forældresamarbejde, da jeg selv er en glad og udadvendt person. Jeg føler mig godt udrustet som dagplejer, og jeg trives godt i mit eget hjem med alle de kære små.

De bedste hilsner fra Christina

 

Christina Hansen

Hovborgvej 4

6623 Vorbasse